Denník odvážneho bojka 14: Na spadnutie - Jeff Kinney


Autor série Denník odvážneho bojka Jeff Kinney patrí podľa časopisu New York Times k najpredávanejším autorom a časopis Time ho dokonca zaradil k 100 najvplyvnejším ľuďom na svete. 

Štrnáste pokračovanie mega úspešnej série nesklamalo ani tentokrát. Hlavný hrdina Greg Heffley sa spolu so svojou rodinou dočká nečakaného dedičstva. Po jeho zosnulej tete ostala kopa peňazí.

Gregova mama príde s nápadom dostavať k domu menšiu prístavbu, aby si konečne splnila sen o veľkej prepychovej kuchyni. Avšak vyzerá to tak, že dom má s nimi iné plány.

Keď sa situácia dá po dlhom čakaní do pohybu, na rodinu Heffleyovcov čaká nepríjemné prekvapenie. Dostanú príležitosť spoznať dlhoročných tajných nájomníkov a tiež sa stretnú zoči – voči so smradľavou plesňou.

Nebolo by jednoduchšie dom predať a presťahovať sa do nového?

Nie je vyslovene nutné čítať knihy za sebou v poradí, nenadväzujú na seba natoľko, aby to pri preskakovaní jednotlivých častí prekážalo.

Na prvý pohľad zbadáte knihu pre deti, ale časom pochopíte, že je to jedna z tých, čo dokáže zaujať aj dospelého.

Pôsobí ako šikovné odreagovanie, pričom ste schopní zhltnúť ju na jedenkrát počas daždivej nedele.

Kniha je plná kvalitného obsahu, ktorý vás nie len zaujme, ale aj pobaví. Vtipné situácie sú doplnené jednoduchými ilustráciami  a vám zaručene vyčarujú úsmev na tvári.

Kniha vyšla v edícii Stonožka. Ďakujem veľmi pekne Bux.sk za poskytnutie recenzného výtlačku. Vy si tú svoju môžete kúpiť TU




Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Pomsta je sladká, a.s. - Jonas Jonasson

Horkosladké esencie - Baja Dolce

Červené zvitky mágie - Cassandra Clare a Wesley Chu